Kommer nog hem imorgon

Kommer hem imorgon, antagligen. Så bloggar då! Idag har varit en fantastisk dag. Nu ska vi äta en sen middag. 
Puss!

Regnar

Hello! Nu sitter jag här och har precis läst en tidning! Det har regnat hela dagen men jag har haft saker och göra i allafall! Först badade jag när det spöregnade. Sedan hjälpte jag min moster och städade lite, och så tjärnade jag lite pengar;) och sedan åkte vi till något köcentrum, fast jag köpte inget. Efter det åkte vi och handlade och då köpte vi två tidningar. Igår var det soligt och jag badade massa gånger, på kvällen badade vi bastu det var jätteskönt! 
Jag kommer nog inte blogga så mycket mer denna veckan men det blir i allafall tre inlägg till. Så ni får ha det så bra! Puss.

I sthlm

Hejsan! Nu sitter jag här i stockholm och vi (föreldrarna) lagar mat nu. Och vi har brasan på, och det är supermysigt! Men det är väldigt tråkigt väder:( Fast just idag var det faktiskt tätt så mysigt. Bara det inte blir så hela veckan. Hur är vädret där ni är?
Om det blir sånt här vädet så kommer vi nog åka in till stan, det finns ju så myckte mer afärer här än vad det finns hemma i göteborg! Ikväll ska vi nog se på tv och inte göra så myckt alls, jag tror att sex and the city kommer, någon som vet? Och så kommer twin peaks (vet inte hur deet stavas) fast det tycker jag är lite konstigt program och så är det lite läskigt när det helt ptöttsligt kommer upp någon läskig figur, haha.
PUSS!

Åker till stockholm nu

Godmorgon! Nu har jag packat färdigt och snart ska vi åka, jag är inte precis övarlycklig att det tar så lång tid att åka dit;) Men när vi kommer fram kommer jag vara överlycklig! Nejmen jag kommer vara glad.
Har inget mer att säga förutom hejdå! Och att det kommer komma mobilbloggar och kanske några vanliga inlägg!

Bjudet på lite bilder innan jag åker!

Bilderna är fotograferade av mig! De passar inte alls på något sätt men det var bara lite blider!

PUSSPUSS!!

Kommentera mera

Kommentera mera!!:)

Springa springa spriinga

Nu har jag vait ute och sprungit med Sanna och Hilma. Jag har faktiskt börjat gilla att springa! Imorgon ska Sanna till landet och jag ska till stockholm, så det kommer inte bli likamycket bloggning då..
Men nu ska jag till Hilma!

Fotad av Eira tror jag med Eiras kamera. Oredigerad-

22 Juli 2010

Hej hej! Idag har jag varit på stan med Sanna. Vi var där i typ fyra timmar, fattar inte hur vi orkade..?
Men vi hade i allafall jätteroligt! Vi var inne på åhlens i typ en timma och provade parfymer, haha. Tillslut kändes det som att alla kollade på oss. Och så var vi inne på weekday och provade massor av konstiga kläder.
Och på spårvagnen hem var det verkligen jättevarmt, när vi kom ut så gled jag nästan ut ur mina flip flop för att jag var så vettig;) Men nu väntar jag på att Sanna ska ringa, hon är hemma och äter.

Fotad av mig oredigerad

Run

Godmorgon, nu ska jag jag och Sanna snart gå ut och springa. Så måste gå!

Fotad av min syster för lännge sedan, hon tog på hela mitt ansikte men jag blev inte så bra;)

Hönö

Idag har jag inte bloggat för att jag har haft fullt upp hela dagen, först direkt när jag vaknade (eller mamma väckte mig). Gick vi in till pappa och grattade honom, för han fyller ju år idag! Grattis pappa! Och efter det gick jag och åt frukost och sedan satte jag på mig spring kläder. Så gick jag och Sanna ut och sprang, vi sprang till tjärnet och badade och sedan sprang vi hem igen. När vi kom hem stod mamma och pappa klara vid bilen och så åkte vi till Hönö med Sanna, vi var inte där alls länge för det var inte så fint väder just då. Men jag och Sanna hann bada i allafall. På vägen dit köpte jag ett par simglasögon för miss cyklåp har gått sönder. Men de var de sämsta simglasögonen jag har köpt, men de kostade bara tjugo kronor så det spelar inte så stor roll
När vi kom hem hade min syster lagat mat till mamma och pappa som en födelsedagspresent (som jag var med och betalade;) Fast vi åt ju så klart också, och det var jättegott! Hon hade gjort efterrätt också=)
Efter det gick jag och Sanna ut och köpte en skvaller tidning. Och nu sitter jag här, ska gå ner och titta på tv snart. Men först ska jag kolla på lite bloggar!

Fotad av mig i förrgår. Oredigerad

Cats

Fotade och rediherade av mig-

Grattis Mamma

Ville bara säga att min mamma fyller år idag, så hon blir nog inte arg av ett grattis! Ikväll ska min familj och Sannas familj äta på restaurang! Det var ju inte så läng sedan jag åt på restauran, men sisst firade vi min faster. Grattis i efter skott! Imorgon fyller pappa år, i min släckt fyller nästan alla år samma månad=)
Förut hjälpte vi Sannas föreldrar, för de hade ränsat ut garaget så vi hjälpte dem lite att lasta in allt "skräp" i en bil som de hade htyrt. Och sedan åkte vi och badade, och sedan åkte vi hem till mig och duschade. Och nu sitter vi hos Sanna.

Fotad och redigerad av mig, tagen igår

Godmorgon

Snart ska vi hjälpa Sannas föreldrar med en sak och sedsan tror jag att vi ska åka och bada, fast bara ett litet dopp:)
Men nu måste jag gå!


Bild på mig, Eira och Tova från i vintras, tagen av Sanna

Redigering

Före:

Efter:

Bara en liten snabb redigering, men jag tyckte att resultatet blev bäst. Vad tycker ni?=)

Bara en liten snabb redigering, men jag tyckte att den redigerade bilden blev bättre

Sanna

Nu sitter jag hemma hos Sanna, ska sova här inatt. Det var väldigt länge sedan jag sov här tycker jag.
Men nu gör jag det i allafall. Senare ikväll ska vi se på någon film eller något som kommer på tv, eller det var typ någon serie..
Men just nu håller vi på att kolla på lite systemkameror på blocket och tradera och så;) Jag läängtar verkligen tills jag ska köpa en! Och kag tror att det blir nog nästa månad faktiskt.  P.S Klara är här också;)

Jag och Sanna i vintras

Automne


Kanske lite tidigt med höst klädet men jag bara kännde för att lägga ut det!

Puss!

Skulle ha lagt ut detta inlägg för en timma sedan

Hejsan!
Snart ska jag rusa till Sanna, vi ska gå på någon match i gothia cup som någon som Sanna känner ska vara med i:)
Men Idag ska jag göra minst fyra inlägg! Och nu lovar jag det så jag kommer att göra det! Och det är bara för att det har blivit så dålig uppdatering på bloggen den senaste veckan!
Aja men nu måste jag gå.

Fotad av min syster för två år sedan. Oredigerad-


restaurang

Hejsan!
Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår men jag hade fullt upp med annat! Men snart ska jag på restaurang, så bloggar nog kanske ett inlägg till idag:)
P.S har ni sett min nya header?? Vad tycks?

Fotad av mig  med Tovas kamera

Köpte två saker idag på stan med Eira

Idag var jag på stan med Eira, jag köpte en bikiniöverdel och en t-shirt.
Jag hade ett present kort på HM på 80.50 kr om jag ska vara exakt:) Så nu har jag bara 50 öre kvar på mitt kort:)


30:- HM

50:- HM


Hur man gör en rosett- bulle i håret

Hejsan!
Jag tänkte visa er hur man gör en rosett- bulle:) Om ni inte redan vet det..? Men jag visar i allafall.

1.Först gör man en sån här bulle i håret.

2. Sedan tar du håret som var i en slinga framför och fäster den i tofsen eller i ett hårspänn där bak.

Så det är det ända man behöver göra!

Puss!

Det jag köpte i söndags

Nu kommer det bilder på det jag köpte i söndags! Jag har ju fått tillbaka min kamera nu så jag passade på och tog lite kort:)

JC 129:-

Bikbok 20:-

JC 39:-

JC 19:-

Gina 10:- (!)

Bikbok 50:-

Så det var det jag fyndade i söndags:)

Puss!

 


Kamera

Godmorgon!
Igår fick jag reda på att de har lagat min kamera! Så den ska vi gå och hämta idag:)
Men nu ska jag till Eira! Så hörs senare!
PS Nu när min kamera är tillbaka kommer det att bli mer bloggning!

Fotad av Ellen modell Eira!


Havet

Hejlo!
Snart (om ungefär tio min) ska jag, Eira och Sanna åka till havet och bada! Det är verkligen jättevarmt ute ju:)
Men förut idag hade vi picknick och så har vi sprutat vatten på varanndra med vatten slangen. Och i morse klockan sju(!) möttes jag och Eira på gatan och så sprang/ gick vi till tjärnet och tog ett morgon dopp:)
Men jag bloggar mer när jag kommer hem.


Foto jag med Eiras kamera!

JAGÄRHEMMA!

Hejsan!
Jag kom hem igår faktiskt. Men då var jag så trött så jag orkade inte blogga:(
Men idag är jag på topp, jag är jättepigg, ingenaning varför...?:)
Men idag var jag på stan med Eira och Lena jag köpte massor av fina saker, men de får ni se imorgon, för min systers kamera (som jag brukar låna nu när jag inte har någon) har inget batteri. Men däremot kommer några bilder från veckan nu!


Haha, hur ser jag ut?=)

Bilderna är tagna av mig och Eira, med Eiras kamera.

Puss!

Nu tycker jag att alla ska slänga in en li...

Nu tycker jag att alla ska slänga in en liten grattis kommentar:) Eftersom Eira fyller år nu!:) Puss:*


Godmorgon! Bara så att ni ter så fyller j...

Godmorgon! Bara så att ni ter så fyller jag år idag! 13!!!!:) Och nu här jag fått mina presenter, men jag visar den när jag kommer hem. På lördag:* pusspuss:)


Hejsan! Skulle bara säga att nu sitter jag...

dsc06792 (MMS)

Hejsan! Skulle bara säga att nu sitter jag och eira vid solnedgången och visst är det fint! Men ikväll ska vi nog inte lägga oss allt försent. För imorgon ska vi gå upp tidigt typ åtta och ta ett morgon dopp vid det här stället:) Puss!


Hejlo! Nyss var jag och eira och badade oc...

Hejlo! Nyss var jag och eira och badade och vi hade lagt oss på en klippa nära vattnet, och så gick vi ner och badade. Och så kom det stora svall vågor så vi tänkte att vi skulle flyta på vågorna, sedan såg vi hur i en jättestor våg sköljde över alla våra saker och dem blev helt dygnsura och alla skrattade åt oss. Haha. Aja, nu ska vi på resteurang och vi ska äta god mat!:*:D Puss


Hejsan! Äntligen kommer en mobil...

Hejsan! Äntligen kommer en mobilblogg! Men jag ville bara säga att jag lever och berätta lite vad vi har gjort :) I förrgår kom vi ju hit. Och då gjorde vi inte så mycket, vi tog lite kort.(Med Eiras kamera) Och då träffade vi en katt här som heter pax, och den hade en sork i munnen, och och hörde när den bet i benen åå det var så äckligt:'( Haha Men igår var vi på ett berg, som man ser jättelångt, och så hade vi picknick med oss. Det var jättemysigt! Och idag har vi badat nästan hela dagen och haft jättekul. Jag kommer att mobilblogga några gånger till:) PUSS!:*


Dålig uppdatering

Hejsan!
Idag klockan åtta var jag och Eira ute och tog ett morgon dopp, jag älskar verkligen det!
Men igår uppdaterade jag ingen ting, men det var så varmt ute så jag ville inte sitta inomhus, och vara inne på datorn. Fast jag var i och för sig på Eclipse, men resten av dagen var vi ute.
Eclipse var iallafall jättebra! Och jag rekommenderar den verkligen till alla twilight fans! Idag ska jag och Eira till den ön som jag var på på midsommar, och min familj ska med också:) Vi ska vara där i en vecka, och under den vecka kommer jag och Eira fylla år! Åhh, jag längtar så mycket!:)
Men det kommer iallafall inte bli så bra uppdatering då, men några mobilbloggar, blir det allt!


My lips!

Puss!

RSS 2.0