godnatt

Nu säger jag godnatt, känner inte att jag har något speciellt att berätta. Eller jo när jag tänkte efter hat jag faktiskt två saker... Men jag tar den kort. Förut var jag och eira på promenad och rätt som den var såg vi en anka gå på gatan, synd om den tyckte vi så vi hämtade lite bröd till den. Och när jag och eira pluggade engenlsa trodde vi att klockan var kanske halv nio och när vi kom ner var den halv tio, bajs. Inte så roligt att höra på kanske men det är det som har hänt i min dag idag, godnatt.

Fota av mig med Nikon D3000
Oredigerad-

Samma gamla vanliga

Alo! Kom hem en aning tidigare än vanligt, man fick gå från SOn när man var klar. Så gick nog innanfär dörren tio i två kanske... Nu sitter jag och eira här med varsin dator men NU är det dags att bli lite siceala. Men först har vi en so och en engelska läxa att ta tag i (vi kommer inte hinna göra något annat).

Redigerad av Eira, blogg finns under länkar.

Nästan frisk

Hello! Nyss kom eira hem till mig och lämnade läxan och gav mig ett jättefint litet paket med 2 pepparkakor, svårt att tro det när någon annan säget att det vAr de godaste pepparkakorna man ätit. Men det VAR de godaste jag ätrit, det är sant! Tack bästa Eira! Känner mig iallafall bättre nu, vet inte vad det var som hände med mig är nästan aldrig sjuk annars (ta i trä;). Och när jag blir sjuk så är det oftast bara något jag har en dag.


famous people


snygga mäniskor där.

My Blomqvist


|http://nyheter24.se/modette/myblomquist|

En perfekt (enligt mig) outfit. jag älskar den!

Bajs...korv

Hej. Gick på jympan idag men var inte med. Och nu sitter jag här i soffan och har extrem ont i magen... Ska försöka sova lite så kanske det släpper lite, puss.

slumade bild..

tre bilder från igår




Tre bilder från i går.

Acne


Denna perfekta t-shirten köpte jag idag på freeport på Acne.

You'll never see me again

Hej, vid ett-halvtvå tiden idag åkte jag och mamma till freeport, köpte en t-shirt. Nu sitter jag och kollar på reprisen av så mycket bättre, just nu sjunger lill-babs:). Om sådär en kvart kommer tova. Ska försöka få med henne ut i snön, det har snöat nästan hela dagen. puss!

Fotad av miiig!

Rubrik




Togs i fredags i den kalla snön. pch när jag sen såg resultater insåg jag att de verkligen inte var värt det...
puss!!

Tröja


Monki 400 rikstaler. Men jag fick 60 kr rabatt för det var en pytteliten fläck på insidan.

All I need is you

Hejsan!
Nu kom jag hem från stan/restaurang. Från stan fick jag med mig en tröja. Maten var jättegod också. Och när vi satt där på palace (vi satt precis vid fönstret) såg vi alla de tre som är kvar i idol. Om vi inte hade varit där inne hade jag bätt om autograf. Haha. Nu ska jag dra mig över till Tovis!

Du får hennes glaspärlekyss och den gör dig så hopplöst svag.

Hello! Tidigt i morse (vid tio;) var jag och eira ute och fotade. Inga bra bilder för min del. Snart sa jag till stan med mammi, och sen vid fem ska familjen äta på restaurang. Mysigt. och se ikväll ska jag sova över med Tova! Brraa dag kommer det bli. Hugs!

ÄÄLskar bilden. Tror jag tog den från knigttcat.com för typ ett halvår sen.

Jag vet ett barg dit jag brukade gå



JAG KAN INTE FATTA ATT EIRA HAR TAGIR DOM HÄR BILDERNA!! ASSNYGGT! TYCKER INTE NI DET?!

Haremsbyxor



1. 299 bikbok
2. 199 ginaT
3. 249 ginaT

Wishlist


Min önskelista för i år, inget speciellt egentligen, eller jag vet inte. Bara saker jag VILL ha! Är nästan säker på att jag kommer få ett av nagellacken ;). Det jag vill ha mest är de blåa legginsen, 'nät'jeansen och den enarmade tröjan.

top model

Hello, nu sitter jag och eira och kollar på top model. Snart ska vi ringa nina. Har inte så mycket mer att säga, så puuss!

Fotad av mig.

Untz untz untz

(var bara tvungen att ha samma rubrik som loweo, har gått och sjungt/sagt det lite för mig själv.)
Kom hem från eira vid sju halv åtta åt lite pannkakor och fastnade här... Som vanligt..typ. Nyss hade jag tänkte att stänga av datorn, vet inte varför men helt plötsligt var jag inne på google utan att ens tänka på att jag skrev in det och tryckte på enter, haha. Nu ska jag duscha!

Oj vad liten den blev :O
Den är fotad av eira, när den första snön föll.

SIW/SWE


Testade dessa nagellacken från makeupstore, tog bild på mina fingrar för om man ser de på nätet i
burken ser man inte riktigt. Men jag vill HA dem iallafall! Tyckte de var coola, men de ser inte riktigt ut så i verkligheten.



Tea


webbcam bild från nu.

Hello! Nu sitter jag i köket och dricker lite te, jättegott. Kom hem från skolan för en timme sedan och snart kommer eira. Tror nog att hon fastnade vid datorn...Haha. Igår när jag skrev att jag skulle göra läxan, ringde tova. Så då bar det av till henne, fast jag pluggade där ganska mycket lite. När jag kom hem fortsatte jag iallafall.
puss!

godnatt


linne.2hand, jeans-gamla, kofta-gina, ringar, lindex, guldfynd och egypten och örhänge från jc.

Kockan tickar och jag känne panik. MÅSTE sova!

Dream a little dream of me

Precis för fem minuter sedan åt jag. Innan det tog jag lite outfit bilder, outfiten var lika tråkig som igår. Men när jag frågade vad ni ville se mer av i bloggen så sa ni outfits! och då ska ni få det också. Ska försöka att ha på mig lite roligare kläder. Bilderna kommer lite senare ikväll. Nu ska jag göra matte, har prov imorgon. Statistiken bara rasar som jag sa i det förra inlägget, känner liksom ingen bligglust då.

haha, bild från förra veckan.

Snow

godmorogon, nu har statistiken sjunkt ner. Tråkigt, tycker jag. Jaja skolan börjar inte förrän tio, skönt! Kollar ut genom fönstret och det snöar igen!! Vill bara ha mer och meer snö.



Fotade i början av november med
Nikon D3000
.

Outfit




Mössa-pappas, jacka-H&M, halsduk-2hand, tröja-Gina, jeans-bikbok och skor från skopunkten + två
ringar (som inte syns på bilden.)

Bokeh/vimmel





Fotade med Nikon D3000
Oredigerade.
Dessa bilder fotade jag med Nina i lördags.

Franska

Hejsan! Nu sitter jag, eira, nina och edith i biblioteket och gör franska, våran lärare kunde inte komma så vi fick en uppgift att man skulle rita och beskriva sitt rum. Nu ska jag jobba.

(detta skulle publicerats för två timmar sedan.)

Le pain francais

Hejsan! Nyss var jag och Eira på le pain, fikade och gjorde läxan. Riktigt mysigt var det. Nu ska om tio minuter jag jag kolla på ung och bortskämd.

Fotad av EIRA!

...



Haha jag kickade eiras ass i lördags. Uräkta min pyjamas...

Bilder




Tre ganska dåliga biler från igår.

Igår var jag och eira uppe på ett berg i skogen och drack varm choklad & åt mackor & bullar. Så himla fin utsikt! kanske kommer bättre bild senare tog den första bästa nu.

Klädhängare


Min nya klädhängare IKEA 349:- om jag minns rätt.

Mooon

Hello! Nu såhär på kvällen kommer det komma två inlägg. Ett med vinterbilder och ett som är hemligt, haha inget stort men tänkte att det skulle bli kul om det blir en överraskning. Nu kollar jag på och så kom polly, den är bra tycker jag. puss.

You'll always know the reason why ther's love

förlåt för att det aldrig blir av att jag ska lägga ut vinter bilderna. Men ikväll. Idag ska bli en rolig dag, jag och eira ska till liseberg och ha mysigt. Sen ska vi in till stan en stund. Snart kommer det några och kollar på min garderob som vi nämligen ska sälja så ska jag ha en såndär klädhängare istället, skulle igentligen göra om hela mitt rum samtidigt men nu får det bli som det blir. ska måla om till vitt och byta kuddar och gardiner och möblera om!
Hugs!

Många ljusbilder här nu va.

godmorgon

godmorgon, nu sitter vi här med vasrin dator och sknart ska vi äta frulle. Kollade ut genom fönstret nyss och såg nästan ingen snö alls. Imorgon är den borta skulle jag tro. Tråkigt tycker jag, men det är bara att vanta lite till.
Nu ska jga kolla fb och bloglovin. Hugs!

Läskig bild.

ktfjhgm

Hejsan! Nuuu har jag och eira haft kuddkrig, kul var det. Bilder från hela dagen kommer imorgonbitti/dag. Har inget mer att säga... Bättre uppdatering kommer imorgon. I promise yaa! godnatt.. snart somnar jag...in.

Ingen kommer undan inte ens i Sverige

förut var jag och eira ute och fotade. Nu när snön ligger så fint på marken. Dock känns det som den kommer smällta bort ganska snabt. Smältningen har redan börjat. När vi kom in tog vi fram två muggar, ett mjölkpaket och oboypulver och gjorde oboy. Love:). Men bilderna kommer senare, orkar verkligen inte lägga över dem på datorn just nu. Snart kommer nina också. Cyaa!


photographed by eira.

All my scars are open

godmorgon. Vaknade halv nio idag, väldigt tidigt för att vara mig, nu sitter jag och kollar på teve. Ååh det är så mysigt med snöö! Sen ska jag ringa eira och niiina! puuss!


Fotad av mig för ung tre veckor sen.

Tell them all i know



Två väldigt dåliga bilder på snön som faller här utanför. Bättre bilder kommer imorgon, tova ska skicka
lite biler hon, jag och Eira tog nyss, puss!

Onödigt

Hejhej! Känner inte att jag har något att blogga om denna fradag, ska till tova med eira snar! puss!
En bild kommer här:

Det bästa pålägget så pannkakor, haha! Socker och pressad lime. Och sirapp.

Läs

Hej! Vet inte varför men jag börjar tycka att det blir tråkigt med alla vardaginlägg där jag berättar om vad jag har gjort i/efter skolan hela tiden. Tycker inte ni det? Men jag tänkte låta er säga vad ni vill att jag ska blogga om. Så kommentera och berätta! Cyyaa!


Fotad av mig med nikonD3000.
Oredigerad.

Duscha

Hejsan! Hade tänkt att lägga upp lite bilder från i somras, men tyvärr så funkade inte det just nu... Nu ska jag upp och duscha. puuuuuuuuuuss!


17.53

Nu kollade jag och Eira klart på "ung och bortskämd" och dem är verkligen helt blååsta! Om det inte är skådespelare då, dem sa det någonstans... Nu ska jag äta lita pannkakor! puuuss!

Sugar

Hejsan! Även fast skolan slutade tio över tre så känndes det som väärldens längsta dag, på franskan som var den sista lektionen höll jagpå att somna. Tror inte jag var ensm om det, det var helt tyst i hela klassrummet. Haha. Nu ska jag och eira kolla på ung och bortskämd, hade det i svenska läxa. Så vi ska kolla på det och sen skriva sina tankar runt det. Take it easy boy!

Gammal bild.

I'm crazy but you like it

Hejsan, är nästan klar med NO:n nu, har prov i mogon. För er som såg det inlägget sanna hade gjort här (utan att jag visste det;) var jag helt nyvaken på bilden, men inlägget togs bort direkt när jag såg det, haha. Får nog ta och byta lösenord:D! Aja nu ska jag och min kära syrra ta en prommenad! puuss på rompenXD!

Haha hade en skiva med gamla bilder som jag kollade igenom förut,
denna bilden är från 08 i turkiet!

Jeans


H&M, 399:-
Känner något av ett behov av dessa jeansen. Om de sitter så brs som på bilden så SKA jag köpa dem:)!

bambi northwood blyth





| knighttcat.com |

Tänk er att ha hennes utseende!


Just call my name, and I'll be there

Vintage Nerd Glasses, Vintage Tote, H&M Knee High  SocksAmerican Apparel Chiffon Oversized Button Up
(detta skille publicerats med text vi ett tiden, men texten sparades inte.)



Light and rain

Hejlo! Statistiken är verkligen på topp och jag äälskar det, ni är de bästa läsarna man kan ha! Aja nu ska jag inte prata om min statistik i varge inlägg. Nu sitter jag med NO boken i högsta hugg och läser, läser och läser. Förut gick jag till eira och stannade i kanske två timmar. Men NU tillbaka till arbete:).


Fotade av mig med Nikon D3000,
oredigerade.

New

Hello! Tänkte bara visa en bättre bild på den nya tröjan, jag och eira kunde inte bestämma oss så vi köpte den tillsammans. Haha:).


Bild från EIRAS blogg!

Lookbook

Http://www.wholesale-dress.net/ Bow Shirt, forever21 Bracelet From  Gift, Walmart Black Skirt
Zara
Dark Green Poncho From  Zara, Bow Tights, 7 Lovely Rings

Dotti Tee, Forever New Skirt, Acne Atacoma, Miu  Miu Bow Satchel
Mister Racoon From  Flea Market, Free People Comfy Sweater, High-Waisted Shorts From Mom's  Closet From the 70's, Urbanoutfitters Knee-High's From Urban

Tights From We Love Colors
Bilder från lookbook.nu

Känner lite panik inför no provet, vet att jag borde plugga men jag orkar inte. Men ska göra det nu.

Tävlingar, tävlingar, tävlingar...

Nu är jag med i en till tävling på Dennis blogg där man kan vinna en onepiese! Anmäl dig HÄÄÄR!

Rubrik

Hejsan! Efter slöjden idag skulle nästan alla tjejer i klassen dansa med niorna för dem hade för lite tjejer i nian så det räckte inte, men inte riktigt så blev det ungefär hälften av oss drog sig ur. Tillochmed jag...;) Men man var tvungen att komma tilbaka senare och stanna till halv tio. Men det är säkert jätteroligt, ångrar nästan att jag inte gick. Men jaja.
Nu ska jag plugga lite NO hat prov på torsdag (panik). jag har inte ens alla anteckningar!!

09.46

Hello! Nu blir det bara nya besöksrekord för varge dag här! Jag säger bara fortsätt såå!! :)
Snart ska jag släpa mig till skolan, bloggar mer när jag kommer hem. puuss!

(Råkade lägga upp bilden i storlek 500 :S)
Bild från egypten.

Jag är med och tävlat om ett presentkort på H&M med 2000 kr!

http://images.starlounge.com/wysiwyg/image/hm(1).jpg
Jag är med och tävlar i Dennis ms tävling där man kan vinna ett presenkort på h&m laddat med hela 2000 kr!!

Hon lärde mig leva och gråta, hon lärde mig allt jag vet.




Från topp till tå:
T-shirt (ny) och jeans från bikbok, armband cubus och raggsockar från dinsko:)!

Frost

Hello, för exakt en halvtimma sen kom jag hem från gitarren. Har egentligen inte gjort mer än det idag förutom att jag har varit i skolan då. Sen ska jag nog springa men FÖRST ska jag göra läxan.

Fotade av mig.

 

 


Outfit/tävling



Hejsan! Skulle bara säga att jag är med i SARAS tävling! Man vinner för bästa outfiten, har aldrig vunnit men jag får väl göra ett försök iallafall. HÄR är en länk till tävlingen!

Skor från johanssons, palladium, Skjorta monki, jacka weekday, väska hm och ringar, hm och lindex.

Dagen

Hejsan! Jag ska bara börja med att säga att idag har ett besöksrekord skett. Jätteroligt tycker jag! Aja idag har jag och eira varit i stan, sen åkte vi till linné och tänkte kolla i lite 2hand affärer. Men när vi kom fram så var det stängt och då kom vi på att det var söndag:). Då gick vi runt där lite och något hopp fanns väl att vi skulle få se håkan hellström, haha. Men hur ofta händer det liksom?? Sen gick vi till slåttskogen och kollade lite på djuren... När vi kom hem gick vi till tova och var där en stund. Efter det gick vi ut på en liten foto funda också. puss!

Gillar bilden :)

I just called to say I love you

Hejsan! Nu sitter jag här framför datan, och har precis ätit frukost. Pappa fick en skjorta idag på fars-dag.
Senare idag vet jag inte vad jag ska göra, ringa eiros. Vi kanske går på liseberg, det öppnar ju idag igen. Ååh vill inte att det ska vara söndag, hälgerna går så himla fort! Aja,puuss!

 


såna som dig borde sättas i bur eller hur

Hello, tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan batteriet på datan tar slut. Idag var jag och mamma på stan en snabbis och köpte farsdag present till pappo. Eira kommer snart. puuuuuss!

Bild från ramsvik, vill tillbaka.

LOWEO







|loweo.blogg.se|
ganska många bloggtips idag känner jag, eller många och många... Men två i rad,haha.
Men jag säger bara FÖLJ denna blogg!

The piblic diary








|http://stefannysite.blogspot.com|  Loove.

Kvällen

Denna kväll har spenderats framför idol med Eira. Vi var ute och sprang också, det var längesen jag var ute och sprang. Ikväll ska jag sova här hos eiro..bla bla bla BLA. Orkar inte skriva mer just nu.
Kisses!

|lisaplace.devote.se|

Feathers



Totalälskar dessa fjäderörhängerna från Gina!
1. 129:-
2. 149:-

My baby shut me down

Haaalomi! Vid halv TRE tog skoldagen slut idag. Sista lektionen var NO och vi skulle få en liten lampa (ficklams lampa) att lysa med hjälp av ett batteri och två sladdar. Jag, eira och nina var i en grupp, vi lyckades rött bra tyckte jag allt;). Nog pratat om no lektionen. Nyss åt jag och eira mellis, sen ska vi se på vimpyre diaris, har inte följt det men ska börja, vi får hoppas att det är bra också. Men sen kanske nina ska komma och kolla med oss! Hugs!

Hitta ingen annan bild.....vet inte vad jag tycker om den, tycker ingenting:)

Hon sa, vi kör hela natten för jag vill se var alla vägar tar slut.




Ett litet smakprov på bilderna jag och eira tog förut.

Scared of the moon


Scared of the moon- Michael Jackson.










lalalalaaa

Hello, förut tog jag och Eira lite bilder, dem kommer upp senare. Idag har vi iallafall inte gjort någonting mer äm att ta bildena då och varit inne på datorn. Nu sitter jag och kollar på vänner, eller jag kollade. Det tog precis slut.
P.S. Bara så ni vet så kommer det upp en liten överraskning till jul/nyår. Och var det är får ni väl se då!
puuss.

Kommer ni ihåg när jag hade denna som header..?


Outfit



Stor tröja, gammal från esprit, Skor från johanssons, palladium, ring (som inte syns så mycket) lindex
och leggins från hm!


Gårdagens enkla outfit som jag inte hann lägga ut igår.

Godnatt

Hello, kom hem från mormor så sent att jag inte hann lägga upp outfis bilderna, så de kommer imorgon istället! Men hos mormor var de i alla fall jättemysigt! Min syster skulle göra ett skolprojekt när hon intervjuade olika generationer, sen ska hon intervjua Tova också! Men godnatt!

--------

Skoldagen var väl som vanligt, men även fast det är våran senaste dag idag så kändes den inte alls så lång.
Nu ska jag snart göra läxan men först ska jag redigera dagens outfit bilder! Senare idag ska jag och min kära familj till mormor och äta middag, det blir ju alltid lika gott när man äter hos mormor :). puuss!

P.S. skulle bara säga att jag har namnsdag idag, haha. Jag heter martina i mellannamn! Först visste jag inte att jag hade namnsdag men sen skickade mamma ett sms där det stod Grattis på namnsdagen.

|saralinneea.blogg.se|

In and outside it turns to water

Hello nu när jag kollar på statistiken just idag får jag panik! 10 unika besökare, det är ju ungefär en tredjedel av det jag hade igår. Men aja, skitsamma! Nu ska jag och Eira ta oss en liten fotorunda. Hugs!

Ääälskar denna bilden på Eira, tror inte jag är ensam om det heller!?

hello my name is tilda and I come from Havaii

(Fråga int om rubriken....)
Hello, skulle bara säga att jag kom hem från skolan nu. Vi var på en pjäs, den var lite småkonstig, haha. Men först så var själva pjäen i en timma och femton minuter och sen skulle vi göra lekar oh sånt i lika lng tid, vet inte vad jag tyckte om det egentligen. Ooh nu kom Sanna in, hah. Hadet bra! puuuuss!

Guitar

Alo! För en stund sedan kom jag hem frpn gitarren, vi spelar the browd eyed girl, haha. Klockan 18 ska jag på utväcklingssamtal, är alltid lite nervös innan men de säger nästan bara samma saker varje år... Aja tänkte bara slänga in ett litet inlägg. puss!

Fotad av mig med nikon D3000!
Har liksom fasnat lite för det där med bokeh...

Isn't it obiest that I love you?





Ikväll hade jag och Eira det jättemysigt, först gick vi en prommenad i kylan och fotade sen
gick vi in och drack varm choklad, tände ljus och kollade på svenska hollywood fruar.
Mysigt.

New shit



Skjorta från monki, 300:- och ring från lindex, 50:-

super macro




Fotogreferade med nikon D3000
av mig, oredigerade.


Fototime

Godmorgon! Nu hade jag tänkt att jag skulle gå på en liten fotorunda. Så vi hörs senare med bilder och mina nya kläder!

Pannkaksmästarn! Fast det slutade inte lika bra som det ser ut...

..

Hejsan! Nu gick tova hem för att  äta, men sen kommer hon tillbaka. Eira kommer sen också hon har kommit hem från TYSKLAND OCH JAG HAR SAKNAT HENNE! Vi ska ta det lite lungt och kollar på teve och prata lite och så skulle jag nog tro, eller så blir det tvärt om att vi är ute lite, känner faktiskt för det. Men det är jag nog ensam om. Aja nu ska jag ta kort på kläderna jag köpte idag.


För det blir bättre om vi är tillsammans

Hello! Idag har jag varit i stan med Tova. Fick med mig två saker hem! Bilder kommer sen. Nu ska jag kolla bloglovin! Ses senare! puuuuuss!

Sometimes i feel like throw my hands up in the air



Stan i egypten i bokeh.


He shot me down, bang bang. I hit the ground bang bang.




Skinnjacka bikbok, blus jättegamal från HM, munkjacka esprit, jeans bikbok och kängor från dinsko!

http://rodeo.net/signe/










Kollade på signes blogg och möttes av väärldens finaste bilder! Älskar dem!

Flower

Hello! Dagen började med att jag och tova städade lite, både hos henne och hos mig:). Sen gjorde vi pannkakor, sen kom även kara, vi tog massa bilder. De kommer snat. Sen fick vi ett ryck och sminkade oss jätte färgglatt. Haha. Och ni ska Tova sova här. :)

Gillar denna bilden  (y).

 


Kort om dagen

Hejlo! Denna dag har spenderats med Klara och Tova, men bloggar mer senare ikväll.


TRÖTT

Hello. Nu kollade jag och Tova på s a t c 1. Den var bra, har sätt den många gånger förut bla bla bla....
Har bara två roliga saker att berätt, antingn är de roliga bara för att jag är trött eller för att jag har sådan humor.
Första, Tova skulle sjunga den där låten "OMG"  ni vet så sjung hon, oh gad my. HAHAHA!
Sen andra, så hade jag sett på programmet "så mycket bättre" och så tyckte jag Tommas Dileva sa att hans första band hette "the pillisnoppis" men det hätte the pillisnorks, HAHAHA!

Bild från Egypten oredigerad-

sleepover time

Halelulja! Nu sitter jag hemma hos Tova efter att ha varit ensam och ahaft tråkigt hela dagnen. Aja jag ska i alla fall sova här som ni kanske förstår. Ikväll ska vi se på film, sex and the city. Men nu orkar jag inte sitta här mer, får nog dra med Tova ut till kylan på nya öventyr...höhö. puuuuuuss

Älskar denna bilden på Sannas öga, cool också att hon har ett är i ögonbrynet tycker jag! (y)

Skinny cat




En hemlös katt i Egypten, den var jättesöt i ansiktet men fick ingen bild. Den var iallafall jättesmal! :O


You don't know what you got till you missing it a lot

Hejlo! Idag har jag ägnat hela dagen till att ränsa i min gaderob, ränsade ut typ hälften, men det syns inte när man kollar i gaderoben. Jag fattar inte! Aja nu ska jag ta tag i kvällen/eftermiddagen.

Tv:n, en bild från egypten-

Rainy day

Hejsan! Just nu sitter jag i soffan, kollar på tv och har precis ätit två bullar med mjölk. Gott. Denna dagen får jag väl ta som den kommer. Har inte planerat något speciellt. Nu ska jag kolla bloglovin'.

Fotad av mig och oredigerad.

Palladium


MINAMINAMINA! Dessa snygga palladium köpte jag idag, man han ha dem hela vintern lång!
1300 kronor fattigare och ett par skor rikare. Köpta på johanssons.

Three



Allt är från h&m men linnet införskaffades inte idag utan i fredags, men strumporna och ringen köpte jag idag!
Linnet kostade 79, ringen 29 och strumporna 59!

Made in sweden


Tänkte bara visa er ett armband som jag gjorde i slöjde i torsdags + två ringar jag köpte i egypten,
det är de två största, hade bara den andra för att fylla ut det lite:)

wish upon a star

godmorgon, igårkväll kom sanna & tova hit, men när sanna gick hem kollade jag och Tova på film.
Idag ska jag, Eira och Nina in till stan, det var längesen jag var där, så det känns som det börjar bli dags!
Nu ska jag nog dra mig ner till tn:n, puuss!

Spegeln i egypten, så smutsig var den inte.Vet inte vad det var som hände...

RSS 2.0