BESÖK MIN NYA BLOGG ISTÄLLET!

Hejsan! Det verkar som om folk fortfarande besöker denna blogg så här sä här kommer en till länk till min NYA blogg! Hela inlägget är en länk!!! :)

NY BLOGG

Heej! NU har jag en ny blogg som EIRA har gjort designen på! så farväl thiisiisme.blogg.se och hej

tildahilm.blogg.se

tildaholm.blogg.se

tildaholm.blogg.seLÄNK TILL EIRA!

hello

Helllllo, sista lektionen var att vi skulle julpynta! Så vi gjorde lite tomtar, snöflingor och som alla andra år en jäättelång jelang (heter det så..?). Haha tror det blev rekord i år. Halva klassen slutade även lite tidigare för de hade redan städat. Så jag kom hem vid tjugo över två. Har inte planerat någonting denna fredag. Känns rätt tråkigt, men det kan ju bli mysigt. Ska dammsuga övervåningen -.-. puss.

vill ha!

Ett spel med märkta kort, ett spel du aldrig kan vinna.

Hello! blev pracis färdig med franskan. ska gå ner mot teven, egentligen känner jag för att gå ut och fota eller något. Men det känns som det är för mörkt, det är roligarast att fota i dagsljus tycker jag. Kom att tänka på förut att det var alltför längesen jag träffade sanno så tänkte så om hon vill göra något imorgon, så om du ser detta. Skicka ett esse eller en kommen eller på face. puuss på rompen.


...

Sorry för så dålig update idag men har inget att blogga om + att jag inte känner för det. Kanske kommer ett inlägg senare ikväll. NU: franska.

Julmusik

Hejsan! fick en kommentar, och hon ville att jag skulle skriva några jullåtar. Så HÄR kommet några.

Happy Xmas
Last Cristmas
White cristnas
All I want for cristmas is you
Jag såg mamma kyssa tomten
Julen är här

Så några jullåtar från min julspellista på spotify. Antagligen samma som de flesta.
http://www.jul-i-sverige.se/image/2a.jpg

So och julmusik

Hej i all puggning, kännde bara att jag behävde ta en liten paus. Ska läsa igenom det två gånger till och sedan ska jag göra ett prov som jag skrev till mig själv. Och då får jag verkligen hoppas att jag kan det, känns nästan som vi har prov varje vecka nu förtiden. Det kanske bara är för att det är slutet på terminen. Åh vad jag längtar till julavslutningen, jag, eira, nina, molly, ellen, edith och hilda ska troligen spela och sjunga vår låt vi har skrivit. En till sak jag längtar till är julafton. ÅÅHh ska sätta på lite julmusik nu.


Sumertimes
Tre ganska jätte redigerade bilder, tagna vid tre helt olika tillfällen.
I alla fall fotade med Nikon D3000 av mig.

Hello! Har INGENTING att skriva så jg bjuder på tre lite smått somriga bilder. puss!

RSS 2.0