Klassresa imorgon

Hejsan, imorgon är det klassresa som gäller. Vi ska vara borta i två nätter och kommer hem på fredag. Kommer nog bli roligt. Förutom att Eira, Nina, Molly och Ellen kom i samma grupp, utan mig:(. Men det ordnar sig. Jag kommer nog vara med dem rätt mycket i alla fall. Idag var jagoch min grupp på ica kvantum och handlade, för det finns ingen affär där. Vi köpte godis, dricka, gurka, tomat, marshmallows och mycket mer. Nu ska jag dra mig utåt. Kanske blir en springtur, vem vet?


två bilder på mig i det träjan jag ärvde av Eria.

 


monkiworld





1. 300:-
2. 400:-
3. 400:-
4. 400:-
5. 300:-
6. 300:-
7. 400:-
8. 300:-
9. 250:-
10. 200:-
11. 150:-
12. 120:-

 
GIVE ME.


Ny design

Ville bara informera om att jag har ny "design", så ni inte tror att ni har kommit fel!
Jag ändrade bara headern och bakrundsfärgen. Om ni inte kan se designen tryck på F5!

Grattis i efterskott



Ville bara hälsa grattis i efterskott till Michael Jackson som skulle ha fyllt 52 år igår.


Cleaning


Hejsan, igår städade jag mitt rum och min garderob. Fast jag gjorde inte allt samtidigt, jag började med rummet och lite av garderoben och sedan när hela dagen hade gått så fortsatte jag med resten av garderoben.
(vet inte varför jag lägger ut detta inlägget, skulle ha gjort det igår.)




godmorgon

godmorgon. Inatt sov jag och Tova i Tovas föräldrars sängar, för de var inte hemma och så orkade vi inte ta fram extrasängen, men det var mysigt. Bredvid oss sov tovas katt, Tussan! Snart ska vi gå ner och äta frukost, ses.

Jag och Eira;)

Sleep over

Haloj!
Idag ska jag sova över hos Tova. Nyss kollade vi på emil i lönneberga. Haha! Den är faktiskt rolig! Igår vann Tova stjärnvinst på toblerone hjulet när hon var på liseberg! Så det har vi ätit massor av hela dagen:) Snart ska vi nog lägga oss, eller det kommer nog dröja ett litet tag till i alla fall. Bloggar mer imorgon!

Fotad av Tova!

Shoes


Båda kommer från monki. 400 och 450 kostas de.


Glamour

Hejsan!
Nyss var jag och köpte lite thaimat, godis och en tidning. Och det är just det min kväll kommer bestå av. Alla andra är på NRJ in the park. Så nu ska jag läsa min glamour tidning och ha det mysigt. Kommentera gärna om det är något speciellt ni vitt att jag ska blogga om just nu! Har brist på idéer.  Här kommer några bilder på mig.

The jacket



299:- bikbok. (Det gick inte att roera bilderna.)

Flowers

Hejsan!
Efter den där saken vi var på åkte jag och Eira raka vägen till stan. Vi gick in i typ tre affärer och sedan gick vi till de olika partistugorna (om det heter så) och tog godis och kakor/skorpor. Kakorna var jäättegoda! Köpte en skinnjacka. Den kommer jag nog använda flitigt i höst (om mamma och pappa betalar hälften;) Men det tror jag dem kommer göra, det är ju trotsallt bara 150 kronor:) Nu ska jag äta pannkakor!


Hemma en snabbis

Nu är jag hemma från skolan en snabbis. Vi ska till en annan skolan och kolla på någon utställning eller något. Vi ska inte vara där förrän klockan ett så nu tänkte jag att ja skulle städa mitt rum en snabbis!
Taget på mig i stockholm av pappa.

Härliga sommarblider






Lite bilder från sommaren 2010 och 2008. Haha :)


Fotobloggar


Michaelas blogg


Linas blogg


Elins blogg (Gick inte att få bilden större)




Isabellas blogg


Fina smycken från H&M


Kollade på hms  hemsida och hittade lite fina smycken! Högas upp från vänster:
1. Armband 99:-
2. Ring 49.50:-
3. Halsband 99:-
4. Armband 79.50:-
5. Ring 49.50:-

Food

Hejsan!
Nyss kom jag hem från Eira, vi tog lite kort och blablabla. Orkar inte berätta allt nu. Nu sitter jag framför datorn och äter. Ärvde två munkjackor av Eira förut, visar er dem sedan. Om ni vill se dem?
Nu ska jag ha ett litet blogg maraton så jag kommer nog uppdatera rätt bra denna kvällen!

Har bildbrist! Bilden är i alla fall fotograferad av Eira

...

godmorgon. Snart ska jag trippa iväg till skolan med Eira. Ojj nu är jag tittade på klockan såg jag att jag måste skynda mig!

Bild på Sannas finger:)

24/8

Haha lite webbcam bilder från nu!

Idag slutade vi skolan klockan 12.15. Eller vi är inte riktigt klara än. Vi ska åka in till stan och intervjua miljöpartiet, en SO uppgift. Efter det ska vi nog gå på stan en stund, vi ska i alla fall in på gina och kappahl och kolla på skinnbyxor:) Hadetbra.

Skinnbyxor...?


Hittade dessa snygga byxor/skinnbyxor när jag var inne på ginas hemsida! 299 spänn så är de mina! Tycker att det är snyggt med skinnbyxor. Vill ha det! Tycker inte ni det!?



First real day in school

Hejsan! Dagen i skolan var en rätt skön dag! Först hade vi typ tre lektioner och sedan lunch och efter lunch hade vi bara matte för vår svenska och engelska lärare är sjuk, och så flyttade vi mattelektionen så vi hade den tidigare än vad vi skulle! Så vi fick sluta tidigare helt enkelt. För ungefär en halvtimma sen kom jag hem från Eira. Vi var bara inne på datorn:) Nu tänkte jag sätta mig ner och läsa en tidning, så hadetbra!

Fotad av mig!

Pictures from today








Några bilder som jag och Eira tog idag!

Lunch

Hejsan!
Nu sitter jag och äter lunch,kycklingklubbor och sallad blev det (rester). Köpte inget på allum, vi var bara där en liten stund. Snart ska jag tillbaka till Sanna.

Foto: Jag.

Allum

Igår gjorde jag, Eira och hennes mamma marrängswiss. Eira och hennes mamma hade redan gjort marrängerna när jag knackade på dörren. Så jag hjälpte egentligen bara till med själva marrängswissen i sig.
Inatt sov jag över hos Eira, vi hade det jättemysigt! Snart ska jag och Eira tilll Sanna så ska vi åka till allum en liten snabbis.



Bilder tagna av Eira, länk finns under länkar

FEATHER


Igår köpte jag detta fjäderörhänge! Skitsnyggt tycker jag. (Det är svart och vitt) Vad tycker ni?
Det kostade i alla fall bara tolv och femtio på jc!


Städar

Tänkte bjud på lite städ musik, som jag lyssnar på nu när jag städar. Så ni också kanske får lust att städa=)




1.Come together.
2.Ain't No sunsine.
3.They don't care about us.
4. Will you be there.

Det blev visst bara MJ låtar^^


Rain

Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag nog rensa i några ådor som jag har inne på mitt rum. Ska göra om där till hösten, eller måla om och byta garderob! Idag regnar det här hemma i götet. Så har ingen aning om vad jag ska göra idag? Får se. Nu ska jag kolla på massa bloggar!

Web cambild.

Minigolf

Snart ska vi åka iväg för att spela minigolf med klassen. Hörs när jag kommer hem.

Ph: Me.


Te gamla söder


Just nu sitter jag här med en kopp te i handen. Är superförkyld, och har lite feber. Eller om jag har det längre vet jag  inte, men förut idag hade jag det. Imorgon i skolan ska vi spela minigolf men jag vet inte om jag ska vara med, men det är så tråkigt att vara hemma själv en hel dag och bara se på tv, då är det nog roligare attspela minigolf. Vi börjar ju elva imorgon så jag tror att jag kommer. Om jag inte är för sjuk. Snart ska jag gå och lägga mig. Så godnatt!

Skola

Godmorgon! Idag börjar skolan, men idag är det bara upprop + att vi ska träffas i klassrummet och få våra scheman och så. Tror jag... Men nu ska jag gå upp och klä på mig! Hadetbra!

Ph: Me.

un papillon






Ph: Me.

Brownie

Sorry att jag inte har bloggat något idag, men jag har haft fullt upp med att fira sista dagen på sommarlovet;)
Idag har jag varit med Eira, Hilma och Ellen. Vi bakade brownies, fast utan nötter. Haha. Det blev inte riktigt brownies.. Men gott blev det! Vi hade tänkt att sitta ute på gräset och äta den, men det började spöredna, så vi satte oss under bamba taket, haha:) Efter det skulle Ellen och Eira på träning så jag och
hilma gick hem till mig och gjorde inte så mycket, efter en stund gick vi hem till Hilma och gjorde samma sak, inget speciellt. Nu ska jag göra två inlägg till sedan ska jag sova! Ååh jag vill inte att sommarlovet ska ta slut! Men när jag tänker efter så längtar jag ändå lite till skolan:) Så det blir nog bra.




Photographed by me and självutlösare, edited by me.

Det blev ingen bild på Eira, men men.

uptown girl

Nu ska jag kolla på uptown girls eller girl? Haha. Men den är nog bra!


Café

Nu sitter jag hemma hos Eira, vi har vari i stan och bytte de jeansen jag köpte. Asså bara till en storlekstörre:)
Men nu ska vi göra te och äta macka! Gott. När vi var på stan gick vi in på ett café som heter något på franska, kommer inte ihåg. Men det är världens mysigaste café! Och så är det billigt också. Dit kommer vi nog igen!

Duschen next

Godmorgon! Igårkväll var jag ju med Tova hela kvällen. Och så städade jag mitt rum också. Min syster börjar skolan idag fast hon börjar klockan två och slutar typ tre.. Jag börjar på torsdag, och jag längtar inte:( Men det kommer nog bli bra ändå! Aja, idag ska jag vara med Eira och jag vet inte vad vi ska göra.. Vi var ju inte på kulturkalaset detta året, men det är ändå inte så kul där. Vi kanske åker in till liseberg? Men nu ska jag gå upp och duscha! Ses snart.

Ph: Me.

Fashiontoast




Ett bloggtips. Gå in på Rumis blogg!

Tova

Hejsan! Idag  var vi på två second hand affärer. Köpte en väst, den får ni se sen. Men nu har jag ätit och ska gå till Tova. Så vi ses snart!

By the ocean








Fotograferade av mig och oredigerade-

Idag skulle ju vi egentligen åka till second hand affärer Men sedan kom vi på att det var söndag så de har stängt då. Så jag frågade mamma om vi hon kunde köra oss till havet och det kunde hon! Så vi var där i ungefär tre timmar. Och vi badade och hade jätteroligt! När vi badade hjulade( om det stavas så?) Tova ner i vattnet. Vet inte varför jag sa det men jag tyckte det var coolt.

Padda





Ph: Me.

Bokeh

Här kommer bilderna från idag som jag fotade.




Photographed and edited by me.

Film

Idag har jag, Eira och Tova tagit bilder nästan hela dagen. Det är därför som jag inte har bloggat någonting idag. Imorgon ska vi åka till några second hand butiker, hoppas att vi hittar något fint:) Vi ska ta bilder imorgon också. Fast då på varandra! Så dem kommer också imorgon tror jag. Nu har vi precis duschat och ska kolla på film. Kanske blir lier lier, har dock inte frågat Tova än. Men hörs imorgon om inte ikväll.


Fredagen den trettonde

Fredagen den trettonde börjar närma sig sitt slut och det börjar jag också, nejjagskoja! Haha är lite trött. Ska lägga mig nu.

...


Godmorgon

Godmorgon! Justnu sitter jag i sängen och väntar på att Tova ska vakna. Ojj där vaknade hon av hon snarkade. Haha! Igårkväll hyrde vi film. Eva och Adam;) Den är faktiskt rolig. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra..Kanske gå på kulturkalaset? Om Tova vill..Eller nej jag känner nog inte för det;) Nu går i allafall jag ner och äter frukost!

Fin bild på Tova fotad av mig

...

Idag har jag varit med Tova, Sanna och Klara. Vi hade vattenkrig och sedan hoppade vi studs matta hos Tova. Något mer gjorde vi inte. Tova ska sova hos mig i fyra nätter! Hennes föreldrar är på deras land och hon ville inte följa med för hon har vart där nästan hela sommaren, så hon fick sova här! Ikväll ska vi se på film. Kanske med Sanna och Klara, men det verkar inte som det blir så. Men nu ska vi gå ner och äta. Hadetbra.

Fotad av Eira och jag är på fotot;)

hej sanna här

hejsan hejsan nu är jag med tilda och tova, klara kommer snart puss;)

Kläder


Bik Bok 29:-

Gina Trocot 49:-


Weekday 20:-

Weekday 60:- (Dem ser snyggare ut på!)

Detta var det jag köpte när jag var på stan med Tova. 160 kronor blev det sammanlagt! Billigt.

Snyggt.



1. Lindex 799:-
2. Dr Martens 1295:-
3. Gina Tricot 199:-
Här är tre saker som jag vill ha, i allafall till vintern:)


Fotosession















Ph: Me, Eira, Hilma and Tova.

Försmak

Här kommer lite försmak på dagens fotosession.






Mer bilder kommer ikväll!

Hos Tova

Hejlo! Nu sitter jag hemma hos Tova, med Eira och Hilma också. Vi har precis tagot kort massora av kort med våra nya kameror! Bilderna kommer senare. Nu ska jag nog hem och äta lunch. Ses om en stund!

Nikon D3000

Hejsan! Idag ska jag köpa en system kamera. En nikon D3000 blir det!! Först skulle jag köpa en nikon D5000 men den var nästan dubbelt så dyr. Asså jag hade sparat ihop till en sådan men nu har jag ju liksom 3000 kronor över att shoppa för;) Haha. Men i priset på nikon D3000 ingår en väska ett minneskort och en badboll haha! Och D5000 fick man inte med någonting och den kostar typ 6300 med väska!

Liseberg

Hejsan! Jag har inte bloggat någonting idag men jag har inte haft någonting att blogga om, och så har jag varit på liseberg med Eira och Tova! Tova har äntligen kommit hem från landet. Fast snart ska hon dit igen:(
Men här kommer lite bilder från idag.






Ph: Me.

Shoes

Idag var jag på Allum med mamma vi var där en jättekort stund för jag hade sett ett par snygga skor som jag ville ha till vintern/hösten. Så köpte vi dem för det känns som att de kommer ta slut snabbt!
Och om man köpte tre par skor så fick man de billigaste på köpet så det gjorde vi. Jag fick två par och mamma fick ett par.


1. Skopunkten 349:-
2.Skopunkten 199:-

Ringarna




Det var dessa ringarna jag fick av mormor. Asså de är inte nya men mormors gamla:)
Jag tycker att den utan sten i var finast! Vilken tycker ni?

Hemma från mormor

Kom hem från mormor för typ två timmar sedan, men när jag kom hem gick jag upp på vinden för att se om jag hitta något roligt. Men nej det gjorde jag inte. Däremot hittade jag min klocka som har varit borta i nästan ett halvår! Och så hittade jag 70 kronor i en jackficka! Men hos mormos åt vi middag, det var typ den godaste maten jag har ätit! Är det bara jag som tycker att mormorar gör god mat? Jag fick två ringar hos mormor också! Fast det var bara en som var snygg den andra var ganska snygg men inte lika snygg som den andra;) Nu har Eira kommit hem från detdär lägret som hon var på. Så jag ska vara med henne imorgon. Aja nu ska jag gå och ta kort på ringarna så ni får se dem så ses snart!

Fotad och redigerad av moi!


Åttonde augusti tvåtusentio

Igår blev det bara ett inlägg men tackvare Tova så blev det en gästbloggning också! Idag ska det bli mera inlägg än det blev igår. Igår skulle jag och Sanna åka och bada på delsjön, jag har inte varit där någon gång i år. Men när vi kom fram så var det typ någon simtävling där. Så vi var tvungna att bada vid klipporna där det var väldigt grumligt vatten. Men vi var inte där så länge. När vi kom hem var träffade vi mitt kusinbarn och min faster. (Vi bor på samma gata). Och så var de hos oss hela kvällen. Nu sitter jag och Sanna i Sannas rum, och jag har precis pratat med Tova, hon kommer kanske hem imorgon i så fall ska vi kanske köpa våra kameror i över morgon!


Fotade av mig. Oredigerade-

tova som gästbloggar:)

Hejsan alla tildas läsare !!
Nu sitter jag och har precis ätit pannkakor och ska snart sola!!
Snart kommer jag hem till götet som man brukar säga ibland för jag saknar (götet) skita mycket!!
Detta fick bli en snabb gästbloggning, måste skynda mig innan solen går ner ska ju bli brun;);)


Saknar dig mer än vad du tror tilda, älskar dig!!:)


bye byeXD

Fina skjortor


299:- bikbok

gt 199:-

H&M 199:-

H&M 99:-


Monki 300:-


Dagens låt

Michael Jackson- Smile

Äter

Hejsan! Imorse var jag och Sanna ute och sprang, som vanligt. Jag tror att jag ska sluta skriva det för det börjar bli lite tjatigt. Efter det gjorde vi en smoothie (recept kommer sedan). Nyss var vi på stan men vi gick bara in i h&m för Sanna skulle köpa linnen och sånt. Nu sitter jag och äter couscous med grönsaker. Nyttigt:)
Efter jag har ätit ska jag tillbaks till Sanna.

Fotad och redigerad av mig.

Sun shines through clouds

Idag var jag ju med Sanna och Hilma som sagt. Efter jag och Eira pch Sanna hade sprungit kunde Eira inte göra något, så jag och Sanna var inne på datorn en ganska lång stund. Men jag gjorde inga inlägg för jag hade inget att blogga om. Sedan kom Hilma och efter en stund  som vi hade suttit inomhus gick vi till konsum för att köpa bakelser/kakor och cider. Sen gick vi och satte oss på en äng och hade en liten picknick. Det var faktiskt mysigt! Lite senare gick vi till konsum igen och pantade flaskor, Hilma och Sanna köpte varsitt tuggummipaket och jag köpte tre tidningar för pengarna vi fick:) Det blev intouch, chic och glaze. Det var nämligen tjugo kronor rabatt om man köpte tre tidningar så då blev det 55:- men jag behövde bara betala tjugo för jag hade ju mina pantkvitton;) Efter detta gick vi hem till mig och kollade på film.



Fotograferade och redigerade av mig©.


Run forest run

Godmorgon! Klockan halv elva ska jag, Eira och Sanna gå ut och springa. Eira ska åka idag till en cup men det var lite senare. Efter vi har sprungit ska Hilma komma. Men nu ska jag gå!
Bilderna är fotade av mig, båda var tagna sanna dag.

Flower


Nu kom jag precis upp från badet, jag badade i mitt badkar. Badade inte så länge typ en kvart. Men det var jätte mysigt! Innan det var jag ju med Sanna och Eira. Vi gjorde inget speciellt gick bara runt lite och köpte glass och jag och Eira köpte varsin tidning. Sedan gick vi in på apoteket för Eira skulle köpa skavsårsplåster, och jag och Sanna köpte tuggummi, man fick med tatueringar så vi tatuerade våra kinder, eller ja våra vänstra kinder. Med kaniner=) Vi gick till thai restaurangen sen, fast det var bara Eira som åt. För, jag vet inte riktigt varför. Men nu sitter jag framför datorn och tv:n och kollar på någon film som sjätte sinnet. Och nyss så fixade jag en lite bredare blogg så jag kan lägga upp bilder i storlek 600 istället för 500. Fast det var Eira som sa hur jag skulle göra men det var jag som gjorde det:)


Glass

Imorse var jag och Sanna ute och sprang och badade, som vanligt;) Och sedan skulle Sanna hjälpa till att måla hemma. Så jag började städa mitt rum, och då ringde Eira! Så nyss kom jag hem från Eria, vi var bara inne på datorn. Jag hade med mig min men det fanns inget internet där så jag bara redigerade bilder och så:) Nu ska jag gå tillbaka till Eira så ska vi gå och köpa glass! Sanna ska komma också!

Mobilbild på Tova för att jag saknar henne!

Du e larvig




En tjock äcklig, men ändå fin larv. Fotade och redigerade av mig.



I used to rule the dice

Nu kom jag hem från Sanna och vi var med Hilma också! Först var vi ute och gjorde ingenting egentligen, eller jag var hemma och åt och när jag kom tillbaka så gick vi in. Så jag vet inte om dem gjorde något?
När vi kom in tittade vi på tv, two and a half men och sedan kom super size vs super skinny, och efter det kom det någon film som vi bara så på i typ tio minuter. Nu sitter jag hemma och kollar på norska hollywoodfruar och ska nog vara inne på datorn ganska länge=) Jag bara kände för det.



 
Bilderna är fotade och redigerade av mig.


Dubbel




50:- H&M

Lotta på lisse

Hejsan! Imorse var jag och Sanna ute och sprang, och badade som är våran vanliga sak vi gör=)
Och när vi kom hem duschade vi och ni siter vi här!
Men igår var vi i allafall på Lotta på liseberg, vi åkte nästan ingenting kanonen, lisebergsbanan och typ några båtar som snurrar runt:) Men det var faktiskt kul i allafall! Lotta på liseberg var också. Men här kommer lirte bilder.

Anna Bergendahl.

Rico. Eller något:D

Sanna vann en Daim påse och en Bilar påse.

Avslutar me denna bilden!

Dagens låt

Linda Scott- I've told every little star.


haha=)


Kom hem igår

Hejsan! Nu har jag kommit hem! Eller jag kom hem igår men då var jag för trött för att blogga, och så hittade jag inte min kamera överföringssladd. Men nu kommer ett litet inlägg om min lilla rea till Stockholm Om ni undrar vad jag gjorde där så hälsade jag på mina kusiner, de har sitt land ställe i Stockholms skörgård, och det är jättemysigt där med brygga på tomten och allt:)





Jag vet. Väärldens tråkigaste bilder! Men jag tog inte så många bilder när jag var där:(


RSS 2.0